Premijer liga: Srbi blistali

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Srbi blistali

Srpski reprezentativci bili su sjajni u 21. kolu Premijer lige. U utorak je Aleksandar Mitrović postigao gol i imao asistenciju u remiju Njukasla protiv Mančester junajteda, a u sredu su se istakli Branislav Ivanović i Dušan Tadić.

Kapiten Srbije asistirao je Azpilkueti za vodeći gol Čelsija, ali to nije bilo dovoljno "plavcima" za ceo plen protiv VBA jer je u finišu Meklin doneo bod timu iz Birmingema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Drugi Srbin u redovima "plavaca" Nemanja Matić izgubio je poverenje holandskog stručnjaka Gusa Hidinga, pa je bio na klupi za rezerve. Odigrao je  naš vezista poslednjih 12 minuta kada je zamenio Španca Seska Fabregasa.

Dušan Tadić je postigao i četvrti gol u Premijer ligi ove sezone, u trijumfu Sautemptona na svom terneu protiv Votforda. Naš reprezentativac je u svom stilu solo prodorom zatresao mrežu "stršljenova" u 73. minutu. Nekadašnji igrač Vojvodine, Groningena i Tvente u igru je ušao samo dva minuta ranije, kada je zamenio Dejvisa.

Siti je razočarao na "Etihadu" odigravši bez golova protiv Evertona, a veče je obeležio veteran Džermejn Defo, koji je postigao tri gola u pobedi Sanderlenda protiv Svonsija u gostima.

Rezultati 21. kola Premijer lige: Čelsi - VBA 2:2 (Azpilkueta 20, Mekili 74 autogol, Meklin 86) - Gardner 33), Mančester Siti - Everton 0:0, Sautempton - Votford 2:0 (Long 17, Tadić 73), Stouk - Norič 3:1 (Voters 49, Žoselu 69, Benet 79 autogol) - Houson 55), Svonsi - Sanderlend 2:4 (Sigurdson 21 penal, A. Aju 41 - Defo 3, 62, 86, Van Anholt 49). Trenutno: Liverpul - Arsenal 2:3 (Firmino 10, 19 - Remzi 14, Žiru 25, 55), Totenhem - Lester 0:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.