Premijer liga: Konte i Ibrahimović najbolji u decembru

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Konte i Ibrahimović najbolji u decembru

Menadžer Čelsija Antonio Konte i prva zvezda Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović su proglašeni za najboljeg trenera i igrača Premijer lige u decembru.

Konte je postao prvi menadžer sa tri uzastopne nagrade, pošto je predvodio "plavce" do šest pobeda, ukupno 13. u nizu, čime je izjednačio rekord lige. Ibrahimović je dao pet golova i imao je tri asistencije.

Premijer liga se nastavlja ovog vikenda, Čelsi kao lider gostuje aktuelnom šampionu Lesteru, a Mančester Junajted u derbiju dočekuje Liverpul.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PL: Konte i Ibrahimović najbolji u decembru

Izvor: B92, 13.Jan.2017

Menadžer Celsija Antonio Konte i prva zvezda Mancester Junajteda Zlatan Ibrahimović proglašeni su za najboljeg menadžera i igraca Premijer lige u decembru...Konte je postao prvi menadžer sa tri uzastopne nagrade pošto je predvodio 'Plavce' do šest pobeda, ukupno 13. u nizu, čime je izjednačio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.