Premijer liga: Čelsi razbio Murinjov Junajted, Matić najbolji asistent lige (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Čelsi razbio Murinjov Junajted, Matić najbolji asistent lige (VIDEO)

Utakmica između Čelsija i Mančester Junajteda trebalo je da bude derbi 9. kola Premijer lige, ali se domaći tim potrudio da ubije svu draž već na samom startu meča, a do kraja se samo postavljalo pitanje koji će biti konačan rezultat - 4:0.

Sve je počelo već u prvom napadu domaćina kada je Pedro iskoristio smušenost gostujuće odbrane. Kada je Kejhil posle kornera u 21. minutu povisio na 2:0 bilo je jasno da Junajted nema šta da traži u ovom meču što je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << definitivno u 62. minutu posle pogotka Azara na asistenciju Nemanje Matića.

Bilo je to četvrto dodavanje za gol za srpskog reprezentativca po čemu je trenutno najbolji u Premijer ligi. Tačku na ovaj duel postavio je Kante i to nakon što je lagano prošao očajnu odbranu Murnjovog tima koji je danas ličio na ekipu iz donjeg dela tabele. Naš Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta i potpuno je nadigrao Pola Pogbu, dok Branislava Ivanovića nije bilo u timu zbog povrede. Serija utakmica Čelsija bez poraza u duelima sa Junajtedom sada je povećana na čak 11, odnosno osam u ligaškim mečevima.

Posle ove utakmice čak pet timova deli samo jedan bod na vrhu tabele Premijer lige, odnosno Mančester Siti, Arsenal i Liverpul imaju po 20 bodova, a Totenhem i Čelsi samo po jedan poen manje.

Ranije tokom dana Mančester Siti i Sautempton su podelili bodove odigravši 1:1.

Rezultati, 9. kolo: Nedelja: Mančester Siti - Sautempton 1:1 (Ihenačo 55 - Redmond 27), Čelsi - Mančester Junajted 4:0 (Pedro 1, Kejhil 21, Azar 62, Kante 70), Odigrano u subotu: Bornmut - Totenhem 0:0, Arsenal - Midlzbro 0:0, Barnli - Everton 2:1, Hal Siti - Stouk 0:2, Lester - Kristal Palas 3:1, Svonsi - Votford 0:0, Vest Hem - Sanderlend 1:0, Liverpul - VBA 2:1
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Čelsi ‘razmontirao’ Murinjove ‘đavole, Matić najbolji asistent lige! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2016

Derbi devetog kola Premijer lige nije opravdao očekivanja u smislu neizvesnosti, pošto je Čelsi potpuno razbio Mančester junajted sa 4:0 (2:0).. . Ovaj meč bio je poseban zbog povratka Žozea Murinja na Stamford Bridž, ali i zbog prvog velikog susreta dvojice stručnjaka Antonija Kontea i Žozea...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.