Premijer: Totenhem na Old Trafordu

Izvor: S media, 30.Okt.2010, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Totenhem na "Old Trafordu"

Većina utakmica 10. kola engleske Premijer lige na programu je u subotu, iako su dva velika lokalna derbija zakazana za nedelju.

U jednom od njih sastaju se Aston Vila i Birmingem. Plavi su pognute glave napuštali teren u šest poslednjih okršaja ali srpski reprezentativac Nikola Žigić kaže da to ništa ne znači jer se u derbiju pobednik nikad unapred ne zna.

Derbi subotnjeg dela programa biće odigran na "Old Trafordu" gde domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mančester Junajted dočekuje Totenhem. Nemanja Vidić zauzeće mesto u srcu odbrane

"crvenih đavola" a još je neizvesno ko će mu praviti društvo. Džoni Evans i Rio Ferdinand imaju lakše povrede pa nije nemoguće da se u timu nađe Kris Smoling.

Mančester je jedini neporaženi tim u ligi ali ima već pet nerešenih rezultata, više nego što je ostvario cele prošle sezone, pa gotovo da nema pravo na novi kiks ukoliko želi da se zadrži u trci za titulu. Statistika je na strani Fergusonove ekipe, pošto Totenhem nije pobedio u poslednjih 25 susreta u svim takmičenjima a poslednji put Spursi su slavili na "Old Trafordu" davne 1989.

Premijer liga najatraktivnija za sponzore

Anćeloti želi više

Premijer: Ponovo Žigić!

Lider šampionata i branilac titule Čelsi gostuje u Blekburnu. Karlo Anćeloti još ne može da računa na duže odsutne Lamparda i Benajuna ali tu je Nikolas Anelka koga navijači Blekburna ne pamte po dobrom. Francuz je na poslednjih 10 utakmica protiv njihovih ljubimaca postigao isto toliko golova. Da domaćini neće imati lak zadatak govori i podatak da odbrana Čelsija nije poklekla na polednjih 6 utakmica, a u svih devet dosadašnjih Bane Ivanović i drugovi primili su samo dva gola.

Subota:

16:00 Arsenal - Vest Hem

16:00 Blekburn - Čelsi

16:00 Everton - Stouk

16:00 Fulam - Vigan

16.00 Vulverhempton - Mančester Siti

18:30 Mančester Junajted - Totenhem

Nedelja:

13:00 Aston Vila - Birmingem

14:30 Njukasl - Sanderlend

17:00 Bolton - Liverpul

Ponedeljak:

21:00 Blekpul - Vest Bromič Albion

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.