Prekrstite je u Ligu Sevilje!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 23:04

Prekrstite je u Ligu Sevilje!

Andalužani, jednostavno, umeju da igraju ovo takmičenje!

Sevilja je u polufinalu Lige Evrope, pošto je posle Rome, danas pobedila i Vulverhempton rezultatom 1:0 (0:0).

Šampioni Lige Evrope iz 2014, 2015. i 2016. godine u borbi za novo finale igraće protiv Mančester Junajteda, što će biti finale pre finala.

Heroj Sevilje bio je Lukas Okampos, najbolji igrač ove ekipe ove sezone, pošto je u 88. minutu iskoristio asistenciju Evera Banege. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, nije sve tako lepo počelo za Sevilju, pošto je u 13. minutu Adama Traore napravio šou i iznudio penal, ali je srećom, golman Bono zaustavio udarac Raula Himeneza.

Do odlaska na odmor, upravo je Okampos imao najbolju priliku, ali nije uspeo da savlada Ruija Patrisija, u 37. minutu.

U drugom delu igre, Sevilja je dala gas, a šanse su se ređale. Prvu je propustio En Nesiri u 63. minutu kada je fantastično odbranio Rui Patrisio.

Potom je u 77. minutu pokušao i Banega, ali je Portugalac ponovo sjajno intervenisao.

Ipak, u 88. minutu, nije mogao ništa, Banega je centrirao, a Okampos skrenuo loptu u pravom smeru do mreže za 1:0.

Na kraju kada se sve sabere i oduzme, Sevilja je imala posed 73%, čak 17 udaraca ka golu, naspram samo pet Vulvsa, i zasluženo je u polufinalu.

Sevilja će u polufinalu igrati protiv Mančester Junajteda, u finalu pre finala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestvarna Sevilja - Sve je počelo u Podgorici, i to pre sedam godina!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020

Sevilja voli Ligu Evrope!..Andalužani su to večeras opet dokazali, Sevilja je u polufinalu Lige Evrope pošto je pobedila Vulverhempton rezultatom 1:0...Sigurni smo da od ranije znate da su Andalužani apsolutni rekorderi u ovom takmičenju, sa pet titula, i čak tri u nizu, od 2014. do 2016. godine...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.