Povreda Fofane rešava Junajtedu problem Megvajer

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 14:22

Povreda Fofane rešava Junajtedu problem "Megvajer"

Mančester junajted bi iznenada mogao da se reši balasta u vidu Harija Megvajera.

Štoper plaćen 87 miliona evra je postao višak na Old Trafordu, oduzeta mu je i kapitenska traka, ali Junajted ne uspeva da pronađe kupca zbog visoke plate koju ima.

Međutim, Junajted bi mogla da spasi nesrećna situacija u redovima konkurenta Čelsija.

Naime, "plavci" su doživeli težak udarac jer je zbog kidanja ukrštenog ligamenta kolena sezonu pre početka iste završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vesli Fofana, pojačanje iz Lestera plaćeno 80 miliona evra pre godinu dnaa.

Čelsiju je hitno potrebno pojačanje u odbrani, a kako prenose engleski mediji, zainteresovani su upravo za Megvajera.

Megvajer je dugo bio lider Junajtedove odbrane, čak je u međuvremenu postao i kapiten, ali je zbog previše kikseva i loše igre Junajtedove odbrane ostao bez podrške, prvo navijača, a potom i trenera.

Ipak, sa Junajtedom ima ugovor do 2025, a ovog leta mu je plata čak i porasla jer su se "đavoli" plasirali u Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.