Pouzdani novinar javlja - Junajted zainteresovan za Srbina!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pouzdani novinar javlja - Junajted zainteresovan za Srbina!

Mančester junajted ima nekoliko meta kada se radi o pojačanju na poziciji štopera, a jedan od njih jeste i Nikola Maksimović.

Srpski fudbaler Nikola Maksimović, trenutno je član Torina, ali ne zadugo.

On je u svađi sa Sinišom Mihajlovićem koji je izuzetno ljut na njega jer je napustio trening kamp Torina. Otišao je do Srbije, a da Mihajlović nije bio obavešten o tome.

Spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da će preći u Napoli, ali izgleda da ima još klubova koji su zainteresovani za njega.

Jedan od klubova je i Mančester junajted, javlja Di Marcio, veoma pouzdani novinar kada se radi o transferima.

On je istakao dobre veze Junajteda i Torina (Darmijan je prošle sezone stigao među "Đavole"), kao i sve pozitivne odlike štopera koji je igrao za užičku Slobodu i Crvenu zvezdu, baš kao i Nemanja Vidić.

Maksimovićeva cena je oko 25 miliona evra, videćemo da li će iko biti raspoložen da uplati ovu sumu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.