Potvrda sa vrha, ovo je istina o Bonućiju!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda sa vrha, ovo je istina o Bonućiju!

Priče o povratku Leonarda Bonućija u Juventus do večeras su se mogle podvesti pod glasine, ali nakon obraćanja Đuzepea Marote stvari stoje drugačije.

Juventusov "bludni sin" spreman je da se vrati u Torino i tu više nema nikakve dileme. Leonardo Bonući hoće iz Milana, a odlazak u inostranstvo nije opcija iako postoji ponuda Pari Sen Žermena i interesovanje Mančester junajteda.

Pisali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ranije danas šta se iza brda valja i pod kojim uslovima je Juventus spreman da vrati Bonućija.

Zvanična potvrda priče da bi Leonardo Bonući mogao nazad u Juve stigla je tokom večeri i iz samo upravljačkog vrha kluba iz Torina.

"Leonardo želi da se vrati i želimo da mu izađemo u susret", izjavio je večeras generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota.

On je dodao da "Stara Dama" radi na realizaciji transfera i potvrdio šta dolazi u obzir, a šta neće biti stavljeno na pregovarački sto.

"Pregovori su komplikovani. Pokušavamo, ponudili smo Gonzala Iguaina Milanu, ali nismo dobili pozitivan odogovor. Matija Kaldara? On nije na prodaju", poručio je Marota.

Sada je jasno da se ne radi samo o spekulacijama. Leo Bonući želi nazad u Juve i klub je spreman da ga vrati. Ostaje samo da "Bjankoneri" nađu zajednički jezik sa Milanom, a to neće ići lako.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.