Potvrda! Ovih pet klubova sinoć je gledalo nenadmašnog Sergeja, evo šta im je odgovorio!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda! Ovih pet klubova sinoć je gledalo nenadmašnog Sergeja, evo šta im je odgovorio!

Na tribinama u Bergamu direktori i skauti, pet kluba spremno da dovede Srbina u jednom od najvećih transfera u istoriji...

Sergej Milinković Savić je ponovo zapalio Italiju, nastavio je sa fantastičnim partijama, postigao dva gola za Lacio, ali to nije bilo dovoljno za pobedu na teškom gostovanju u Bergamu.

Na tribinama su bili petorica skauta, naime, kako javlja "Skaj Italija", Srbina su sinoć gledali Barselona, Mančester Junajted, Čelsi, Monako i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je stigao i Fabio Paratići, direktor Juventusa.

Ovih pet klubova spremni su da plate oko 100 milina koliko će tražiti Lotito, a Sergej je na poluvremenu rekao da ga baš briga ko ga gleda.

"Ne razmišljam ja o tome, ne zanima me u ovom trenutku, igram za Lacio srećan sam, dao sam dva gola, želim da nastavim ovako i da moj klub pobeđuje", rekao je novinarima "Skaj Italije", Srbin.

Simone Inzagi je na kraju meča rekao da je SMS mnogo napredovao, da igra u oba pravca, da za nekoga tako mladog deluje veoma zrelo i da ima neverovatan potencijal da bude još bolji.

U svakom slučaju, Lotito će napuniti kasu, ako stigne trocifrena ponuda, Junajted se čini kao najverovatnija solucija, s obzirom da će Barsa uložiti u Grizmana i verovatno Kutinja. Sergej želi u Juventus, ali videćemo da li oni imaju novca za novi posao poput onog sa Iguainom.

Lotito sumnja u to, a pregovori između njega i Marote uvek idu teško i opterećeni su odnosima iz prošlosti...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skauti oduševljeni Sergejem Milinkovićem Savićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2017

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić, nakon što je postigao dva gola Atalanti (3:3) u utakmici Serije A, istakao je da nije mario na to što su ga u Bergamu gledali brojni skauti najvećih evropskih klubova...Srpski reprezentativac jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope, već duže vreme nalazi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.