Potpuni preokret, Matić uskoro potpisuje!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuni preokret, Matić uskoro potpisuje!

Ovome se niko nije nadao.

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted se sprema da ponudi novi ugovor Nemanji Matiću.

Srpski fudbaler je imao lošu polusezonu, mučile su ga i povrede, Solskjer nije računao na njegove usluge, pa se stekao snažan utisak da će u januaru promeniti sredinu.

Ipak, došlo je do preokreta, Skot Mektominej je doživeo težu povredu, Pogba je nastavio da muči muku sa starom, pa je Matić dobio drugu šansu i čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da ju je iskoristio.

Igra dobro Srbin u poslednje vreme, pa će ga uprava izgleda nagraditi i jednogodišnjim ugovorom.

Bivšem fudbaleru Čelsija aktuelna saradnja ističe na kraju sezone, ali izgleda da će se u klubu sa "Old Traforda" zadržati i nakon ove sezone.

Pisalo se početkom zimskog prelaznog roka da bi mogao da se preseli kod Murinja u Totenhem ili da pojača vezni red Intera, ali došlo je do preokreta, Nemanja Matić ostaje "Đavo".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.