Potpisano je: De Hea = 20.000.000 evra + Navas! Fotograf je bio spreman... A, onda...

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisano je: De Hea = 20.000.000 evra + Navas! Fotograf je bio spreman... A, onda...

Kako je pukao transfer Davida De Hee iz Mančester Junajteda u Real Madrid

Pre dve godine u poslednjem minutu prelaznog roka, propao je transfer Fabija Koentraa iz Real Madrida u Mančester Junajted. Niko nije dizao veliku paniku zbog toha. Dve godine kasnije, situacija je obrnuta. Real Madrid je u ponoć izvisio za pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Mančester Junajteda. Ali kakvo pojačanje!

Celo leto najavljivani transfer Davida de Hee se nije desio jer je nedostajalo nekoliko minuta za njegovu realizaciju. De Hea je još preskinoć doputovao u Madrid i čekao da se klubovi dogovore. Danas su pregovori Kraljevića i Crvenih đavola ušli u finiš. Sat vremena pred kraj fudbalske pijace u Španiji, načelan dogovor je postignut i radilo se na detaljima.

Dogovor je bio sledeći. Real Madridu ide David De Hea, Mančester Junajtedu ide 20.000.000 evra plus Kejlor Navas. To što je dogovoreno, to je i potpisano. De Hea je bio u kući svoje devojke gde im je društvo pravio i oficijelni fotograf spreman da lansira fotografiju španskog golmana u dresu novog kluba. Zvanična promocija je bila zakazana za sutra u 13.00 časova.

Real Madrid je posalo dokumenta na vreme. Dokumenti iz Mančester Junajteda su stigli u 00.01 časova. Real je tražio dodatnih pet minuta, ali čelnici lige su rekli „NE“! Druga verzija koja stiže iz Engleske je da je Junajted poslao dokumenta u 23.59 ali u formatu koji nije mogao da se otvori na kompjuteru. Sami procenite ko je minirao transfer...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SAGA SE NASTAVLJA! Slučaj „De Hea“ preuzima FIFA, Real ima dokaze da su papiri prošli u 23.59!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015

Oba kluba rade na tome da transfer prođe, uprkos tome što je pijaca zatvorena....Sve je bilo dogovoreno i potpisano, svi dokumenti! Real je u poslednjim sekundama prelaznog roka trebalo da završi transfer leta i konačno dobije Davida de Heu, dok je Mančester Junajtedu trebalo pripadne 20.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.