Poter kandidat za klupu Junajteda?

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 11:41

Poter kandidat za klupu Junajteda?

Pozicija Erika ten Haga u Mančester junajtedu je poprilično uzdrmana.

Posle eliminacije iz Lige šampiona i sedam poraza u prvenstvu u 16 kola, sve više je onih koji traže promenu na kormilu ekipe sa Teatra snova.

Ostrvski mediji prenose da će dolaskom ser Džima Retklifa u klub, posle kupovine 25 odsto akcija, mnogo toga biti promenjeno.

Veruje se da to neće biti samo u upravnom kadru, već i u naučnom i medicinskom sektoru, a pozicija Ten Haga zavisiće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre svega od rezultata narednih mečeva.

Nekoliko listova je prenelo da je Retklif, čiji se dolazak još očekuje, već počeo da vuče konce iz senke i da je razgovarao sa potencijalnim kandidatima.

Šef kompanije INEOS se navodno sastao sa bivšim menadžerom Čelsija Gremom Poterom kog veoma ceni.

Poter je dobio otkaz u klubu iz Londona u aprilu i od tada je odbio nekoliko ponuda, pre svega da bude selektor Švedske.

Za sada, Ten Hag uživa podršku čelnika kluba, ali nije nezamislivo da dobije otkaz ukoliko ne uspe da popravi formu ekipe u borbi za plasman među četiri najbolja u Premijer ligi.

U tom slučaju, veruje se da bi Poter bio u dobroj poziciji da postane menadžer ekipe sa Old Traforda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.