Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 08:30

Posle neuspešne operacije Hari Kejn, Bajernov „vunderkid“ na radaru Junajteda!

Ulazak Džima Retklifa u Mančester junajted mogao bi da značajno promeni situaciju ne samo u klubu, već i kada je reč o igračkom kadru.
Za razliku od često paničnih kupovina u nekom prethodnom periodu, sada stiže glas da će se Junajted fokusirati na mlade i talentovane fudbalere koji bi bili strpljivo i planirano birani.
Nemački novinar Florijan Pletenberg otkrio je da je Junajted zainteresovan za fudbalera Bajerna iz Minhena Matisa Tela (18).
Štaviše, engleski velikan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je uspostavio kontakt sa Bajernom, ali navodno se za Tela interesuju još dva kluba iz Premijer lige čija su imena za sada nepoznanica. Ipak, Pletenberg navodi da je Bajern Telu apsolutni prioritet, te da želi da ostavi trag u Bavarskoj.
Supertalentovani Francuz je alternativa Hariju Kejnu kojeg su pre dolaska u Bajern takođe povezivali sa Junajtedom, Tel jeste upisao čak 27 nastupa, ali je gotovo po pravilu dobijao priliku s klupe.
Organičena minutaža (732 minuta u svim takmičenjima) mu nije smetala da postigne šest golova i na to doda tri asistencije, a pogodak je dao i protiv Mančester junajteda u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.
Specijalizovani portal Transfermarkt Tela ceni na 50.000.000 evra, celi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.