Ponovo brani Edvin van der Sar

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo brani Edvin van der Sar

Sjajani čuvar mreže oživeo karijeru u amaterskom Nordvijaku

Ponovo brani Edvin van der Sar! Jedan od najboljih golmana u istoriji evropskog fudbala rešio je da oživi igračku karijeru. Istina, na rekretativnom nivou. Nekadšanji član Ajaksa i Mančester junajteda braniće za amaterski Nordvijak u narednom periodu.

Malom holandskom klubu je bio potreban kvalitetan čuvar mreže, a Van >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << der Sar prosto nije mogao da odbije poziv. I to iz prostog razloga jer je u Nordvijaku počeo da se bavi fudbalom.

Van der Sar ima 45 godina, a profesionalnu karijeru je završio 2011.godine. Branio je za Ajaks, Juventus, Fulam i Mančester Junajted.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vraća se Van der Sar!

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2016

Legendarni golman Mančester junajteda i reprezentacije Holandije, Edvin Van der Sar, vratiće se na kratko svojoj velikoj ljubavi, golmanskim rukavicama...Jedan od najboljih golmana Mančester junajteda u istoriji tog kluba i čovek koji je jedan od 20 najboljih golmana u istoriji evropskog fudbala,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.