Poluvreme - Konačno pravi Arsenal! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Konačno pravi Arsenal! (video)

Sada već ubedljiva prednost ''Tobdžija''.

Posle prvog poluvremena na ''Emirejtsu'', Arsenal protiv Mančester junajteda vodi sa 2:0, u 21. kolu Premijer lige.

Gosti su bili nešto konkretniji na početku, ali onda u osmom minutu, posle akcije po levoj strani i odbijene lopte iz peterca, Nikola Pepe pogađa mrežu za vođstvo od 1:0.

Od tada je Arsenal bio bolji tim, kontrolisao dešavanja na terenu, što je u 43. minutu dovelo i do njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugog gola.

Večeras odlični Pepe je izveo korner, De Hea je odbio loptu, ali nedovoljno, samo do Sokratisa, koji koristi priliku i udvostručuje prednost Arsenala - 2:0.

Pred sam kraj poluvremena, mogao je Junajted do gola preko Megvajera, ali je golman Leno zaustavio njegov pokušaj.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemoć Junajteda, Arsenal sjajno započeo godinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020

Konačno je prekinuta loša serija Arsenala...U derbiju 21. kola engleske Premijer lige, Arsenal je na svom ''Emirejtsu'' savladao Mančester junajted sa 2:0...Tako su ''Tobdžije'' prekinule niz od četiri utakmice bez pobede u PL, dok je Junajted pokvario utisak posle dve pobede u prethodna dva kola...Gosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.