Pol Skols opleo po Murinju: Blind je limitran za štopera, Valensija nije desni bek

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Skols opleo po Murinju: Blind je limitran za štopera, Valensija nije desni bek

Legenda Mančester Junajteda se ne slaže s izborom portugalskog stručnjaka u gradskom derbiju

Posle četiri uzastopne pobede na početku sezone, Mančester Junnajted je u gradskom derbiju doživeo prvi poraz i na površinu su počeli da iskaču nedostaci Murinjovog tima. U prvoj jačoj proveri od početka sezone, Crveni đavoli su pokazali da još nisu zreli za velike stvari, a Murinjo da još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije sklopio tim po svom ukusu.

Osim Mhitarjana i Lingarda koji su ostavili očajan utisak, ispit je pala i odbrambena linija koju je Murinjo skrpio po svom ukusu. Pogotovo se to odnosi na Dejlija Blinda koji je pravio greške kod oba primljena gola.

Kritike prema Murinjovim izborima je ispalio legndarni Junajtedov as Pol Skols. Poznat kao oštar kritičar i čovek bez dlake na jeziku, Skols je negativnim ocenio Murinjove odluke da u poslednjoj liniji igra sa Blindom i Valensijom.

„Blind je bolji kao defanzivni vezista nego kao štoper. Zašto? Zato što je fizički limitiran za Premijer ligu. Ljudi previše očekuju od njega kao od štopera. Pretpostavljam da sam i ja bio među tim ljudima. Ali protiv Sitija je preko puta sebe imao dinamičnog Kevina de Brujnea protiv kojeg nije mogao da se sastavi. Dugoročno gledano, radije bih da vidim Krisa Smolinga u štoperskom tandemu sa Baijem nego Blinda“, rekao je popularni Skolsi.

Potom se dotakao i Antonija Valensije kojeg je Murinjo prekomandovao na poziciju desnog beka.

„Što se tiče Valensije, on nije desni bek niti će to postati. Bez obzira u kakvoj je trenutnoj formi. Ali Mateo Darmijan još nije primirisao prvom timu ove sezone, a pitanje je da li je Timoti Fosu-Mensa spreman za tu ulogu. Zato je situacija teška što se tiče desnog beka“, ocenio je Skols.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Skols opleo po Murinju: Blind i Valensija nisu za odbranu

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2016

Mančester Junajted sa novim menadžerom Žozeom Murinjom pretrpeo je prvi poraz ove sezone i to od omraženog gradskog rivala Sitija, a legenda Crvenih đavola Pol Skols izneo je niz kritika na račun formacije Portugalca...- Blind je bolji kao defanzivni vezista nego kao štoper. Zašto? Zato što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.