Pogba se poverio saigračima, želi da ode, ovo je njegova najveća želja!

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba se poverio saigračima, želi da ode, ovo je njegova najveća želja!

Ovo bi bio pravi šok.

Kako prenosi španski list "Diario Gol", Pol Pogba želi da nastavi karijeru u Barseloni!

Zvezda Mančester Junajteda i peti najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena igra po sistemu "toplo-hladno" ove sezone, nakon povrede je imao par solidnih mečeva početkom godine, ali je usledio veliki pad u formi, zbog kojeg je često bio i van stroja.

Potpuno je podbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i u porazu Junajteda od Sevilje u 1/8 finala Lige šampiona, ušao je u igru u drugom poluvremenu, napravio je nekoliko grešaka, delovao je nezainteresovano na terenu.

Pisalo se da bi mogao da napusti Junajted narednog leta, a sam Francuz je, prema saznanjima pomenutog španskog lista, saopštio svojim saigračima da bi voleo da igra u dresu Barselone, pored Lionela Mesija.

Bivši igrač Juventusa je 2016. godine bio blizu prelaska u redove madridskog Reala, ali je odlučio da se vrati u Junajted i igra pod Žozeom Murinjom, koji ga je tog leta načinio najskuplje plaćenim fudbalerom svih vremena (kasnije su od njega više plaćeni Nejmar, Mbape, Dembele i Kutinjo).

Podsetimo da bi na leto Andres Inijesta mogao da napusti Barselonu, tako da bi u tom slučaju Katalonci možda iskoristili ovu situaciju, iako se zna da će u klub stići i Brazilac Artur.

Pogbin prelazak na "Kamp Nou" defintivino bi napravio pravu pometnju na evropskoj fudbalskoj sceni, ali ostaje da vidimo koliko ima istine u ovoj priči, više će se znati nakon Mundijala u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.