Pogba propušta meč sa AZ Alkmarom

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba propušta meč sa AZ Alkmarom

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba propustiće predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara u Ligi Evropa pošto se i dalje oporavlja od povrede stopala.

Junajted je naveo da se povreda francuskog reprezentativca leči više od mesec dana i da je potreban "period daljeg odmora i konzervativnog lečenja". Pogba se povredio 31. avgusta u utakmici protiv Sautemptona.

On se posle skoro mesec dana pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratio u tim u poslednje dve utakmice, protiv Ročdejla u Liga kupu prošle nedelje i Arsenala u ponedeljak u Premijer ligi. Mančester junajted igra u četvrtak u Holandiji protiv AZ Alkmara, drugu utakmicu Grupe L u Ligi Evropa. Pogba će propustiti taj duel, posle saveta specijaliste.

Junajted je naveo da će više informacija o Pogbinom stanju saopštiti u "dogledno vreme".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVO ĆE ZANIMATI GROBARE: Junajted u Alkmaru a Solskjer OKTRIO sa koliko klinaca će izaći na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019

Norvežanin bez dlake na jeziku...Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester Junajteda, rekao je pred gostovanje AZ Alkmaru da će na teren poslati najverovatnije tri mlada igrača. Norveški stručnjak je time priznao da im takmičenje u Ligi Evrope nije prioritet, a meč drugog kola grupe L u Holandiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.