Pogba odlazi, Junajted ne haje - Đavoli dovode boljeg?!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 16:22

Pogba odlazi, Junajted ne haje - "Đavoli" dovode boljeg?!

Korona pandemija dosta uticala na cenu veznog igrača.

Kako deluje Mančester Junajted se ponovo sprema da izgubi Pola Pogbu.

Francuz je u par navrata pokazivao nezadovoljstvo iako je po povratku iz Juventusa rađeno sve kako bi bio prva zvezda tima. I sada deluje da je Francuz na korak od 'povratka' u Torino, Rajola ima odličnu saradnju sa Nedvedom.

Pogbin 'naslednik' bi mogao da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džek Griliš ukoliko se Junajted odluči za domaću kupovinu, ali pojedini španski, a i engleski mediji pišu kako su "đavoli" na korak od akvizicije Saula iz Atletiko Madrida.

Sada su poznati i novi detalji.

Španac je odličan igrač a i davnašnja želja Vudvorda ekipa samo što su "jorgandžije" u prošlim pregovorima zahtevali basnoslovne cifre.

Španski izvori navode da bi korona pandemija mogla umanjiti apetite ekipe sa "Vande Metropolitano" te bi Niguez bio dostupan za svega 70 miliona funti.

Naravno prvo se mora sačekati 'PogbaOUT' da bi Španac, ili nada Birmingema u vidu Griliša zaigrala na "Old Trafordu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.