Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 15:58

Pogba nahvalio Nemanju Matića

Najskuplji fudbaler u istoriji Mančester junajteda Pol Pobga izjavio je da je "preporođeni" Nemanja Matić mentor tima i jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate u poslednje vreme.
Matić posle "restarta sezone" igra fenomenalno, a nedavno je i produžio ugovor do 2023. godine.

"Nemanja nam daje ravnotežu na sredini terena, gura me da napredujem, usmerava me tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice i daje savete šta da radim. Odličan je, saveti su mu sjajni, osvojio je mnogo trofeja, iskusan je, ali uvek želi još više. Trenira naporno, veliki je profesionalac i on je neko ko nam je potreban. Neverovatno je imati ga za saigrača", izjavio je Pogba za klupski sajt.
Junajted je u seriji sjajnih rezultata otkako se sezona nastavila posle pandemije koronavirusa, a u ponedeljak uveče "đavoli" igraju protiv Sautemptona.
Eventualnom pobedom, ekipa Olea Gunara Solskjera mogla bi da preuzme treće mesto na tabeli.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pogba: Matić je neverovatan

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Sredinu terena Mančester junajteda u poslednjih nekoliko utakmica sa velikim uspehom drže Pol Pogba i Nemanja Matić...Upravo je francuski fudbaler "na sva zvona" nahvalio srpskog reprezentativca zbog uticaja koji ima na njega...Pogba je posebno srećan jer je Matić ostao u timu, nakon što se pričalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.