Pogba na korak od Junajteda

Izvor: RTS, 07.Avg.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba na korak od Junajteda

Fudbaler Juventusa Pol Pogba dobio je dozvolu da otputuje za Englesku na lekarske preglede kako bi kompletirao prelazak u Mančester junajted, objavljeno je na sajtu engleskog kluba.

"Polu Pogbi je odobrena dozvola da uradi lekarski pregled kako bi realizovao transfer iz Juventusa u Mančester junajted", navodi se u kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštenju engleskog kluba.
Junajted nije naveo kada će Pogba obaviti lekarske preglede, ali se očekuje da oni budu za dan ili dva.
Pogba će biti četvrto pojačanje Junajteda ovog leta, posle Erika Bailija, Henriha Mhitarjana i Zlatana Ibrahimovića.
Pogba je 2012. napustio Junajted i prešao Juventus za oko milion evra, a povratkom u engleski klub trebalo bi da postane najskuplji fudbaler na svetu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Morinjo oduševljen dolaskom Pogbe

Izvor: Beta, 07.Avg.2016

Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo izjavio je večeras da je oduševljen što će francuski fudbaler Pol Pogba postati novi igrač "crvenih djavola"."Napokon. Neverovatno je da je tako dobar igrač potpisao za nas. Napokon ga imamo. Dolazi u pobednički tim - tim koji je u poslednje dve zvanične...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.