Pogba je naš!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba je naš!

Alegri ljut na Murinja što pominje Francuza iako je on (još uvek) Juventusov igrač

Da li će doći kraj? Pravo pitanje kada je reč o transfer sagi u glavnoj ulozi sa Polom Pogbom. Govorilo se da je njegov povratak u Mančester Junajted gotova stvar, onda je na ulici Francuz otkrio jednom od navijača Stare dame da će ostati u Juventusu, a sada se oglasio i trener torinskog kluba Masimilijano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Alegri.

Dugo pominjani Pogbin transfer među Crvene đavole navodno je iznosio 130.000.000 evra, od čega je 110.000.000 planirano da ide Juventusu, a ostatak menadžeru veznog fudbalera Minu Rajoli. Dodatne glasine podgrejane su Pogbinim odsustvom iz konkurencije za tim pred prijateljsku utakmicu sa Vest Hemom, koja je na programu u nedelju, iako je Francuz na odmoru do ponedeljka.

"Nema smisla pričati o Junajtedovom interesovanju za Pogbu. On je naš igrač. Murinjo ne bi trebalo da priča o Pogbi sve dok je on Juventusov igrač. To nije fer. Pogba će biti u Vinovu u ponedeljak. Nema poente raspravljati o njegovim potencijalnim zamenama kada je on naš", poručio je Alegri, prenosi Gazeta delo Sport.

Kaže da nema preteranih briga što će morati da kroji tim bez Pogbe.

"Sutra ćemo igrati sa četvoricom u odbrani. Miralem Pjanić može da igra ispred odbrane i kao vezni. Lično smatram da je bolje da igra uvek u sredini. Marko Pjaca poseduje neverovatne kvalitete, može da igra kao krilo i trekvartista", kazao je Alegri.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.