Pogba je idiot

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pogba je idiot"

Da li i vi mislite slično?

Jedan od nekadašnjih fudbalera Mančester junajteda koji se često nalazi kao stručni konsultant u emisijama u Engleskoj, Pol Ins, rekao je da je njegov imenjak iz Francuske, Pol Pogba - idiot.

On smatra da bi većina navijača bila izuzetno zadovoljna kada bi Pogba otišao iz kluba.

"Pogba je doveden kao igrač svetske klase, ali sada izgleda prosečno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ako misli da je njegovo da izađe na teren i da uradi par glupih trikova nakon kojih će izgubiti loptu, onda je on idiot", rekao je Ins.

"Njegov odnos prema navijačima mi govori kao da je voljan da ode iz Mančestera, da jedva čeka. Uzmimo za primer Andera Ereru, nije najbolji na svetu, ali razume Junajted, kapira šta znači igrati za Junajted i zaista želi da pobedi. On ima želju koju Lukaku i posebno Pogba nemaju", rekao je Ins.

Kao što vidite, pored Pogbe je često kritikovao i Lukakua.

"Ako ste napadač i ne postižete golove, koja je onda vaša svrha? Kada ne dajete golove, onda treba da vas menjaju. Znam da je njegovo samopouzdanje nisko, ali Murinjo mora misliti na tim. Oni su na osmom mestu što je sramota", rekao je Ins.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.