Podatak za nevericu - Kada nema penala, nema ni pobeda Solskjerovog Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podatak za nevericu - Kada nema penala, nema ni pobeda Solskjerovog Junajteda!

Neverovatno.

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su poraz u 18. kolu Premijer lige i to protiv poslednjeplasiranog Votforda.

Delovalo je da su "Đavoli" popravili situaciju i da su ozbiljno podigli formu, dobili su Totenhem, pa potom i gradskog rivala Siti, ali protiv "Stršljenova" nisu uspeli ni da se upišu.

Muče muku sa ekipama iz donjeg doma "Đavoli" ove sezone, a interesantan je i podatak koji je osvanuo nakon novog razočarenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naime, ekipa sa "Old Traforda" je pod palicom Ole Gunara Solskjera slavila u samo sedam odsto mečeva, kada nisu dobili jedanaesterac!

Na 26 mečeva u Premijer ligi, koliko je Norvežanin pod ugovorom predvodio "Đavole", upisali su samo dva trijumfa bez dobijenog penala.

U finišu minule sezone protiv Votforda i pre par kola protiv Brajtona kod kuće.

Dakle, računaju se samo mečevi od kad je Solskjer dobio ugovor, ne i kada je radio kao privremeno rešenje u klubu nakon što je Murinjo dobio otkaz.

Zaista zabrinjavajuć podatak, videćemo da li Norvežanin može da preokrene situaciju u klubu, kako je nakon današnjeg poraza Junajted zabeležio najgori start u istoriji Premijer lige, tačnije nikada nisu osvojili manji broj bodova nakon 18 odigranih kola.

Brine i podatak da je De Hea golman sa najviše golova primljenih nakon kikseva od početka prošle sezone u Premijer ligi, ukupno šest.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.