Poćetino menja Tuhela

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 15:47

Poćetino menja Tuhela

Fudbaleri Pari Sen Žermena su slavili na "Old Trafordu" protiv Mančester junajteda sa 3:1, ali je pozicija trenera Tomasa Tuhela i dalje pod upitnikom.

Brojni mediji u Francuskoj i dalje spekulišu o tome da li je nemački stručnjak pravi čovek za "svece" i ponovo se govori o mogućnosti dolaska Maurisija Poćetina.

Sve su glasnije priče da bi do smene trenera u Parizu moglo doći do kraja godine, ali sve će svakako zavisiti od rezultata koje Tuhel i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači budu postizali.

Žilijen Loran, ekspert za francuski fudbal, za Talksport je rekao da je prvi kandidat da zameni Tuhela niko drugi do bivši menadžer Totenhema.

Argentinac je takođe mesecima unazad dovođen i u vezu sa Mančester junajtedom, ali Loren veruje da ponudu iz Pariza ne bi mogao da odbije.



"Početino je bio vrlo pametan po tome kako je čekao posao. Mogao je veoma brzo da se vrati na posao, ali je čekao. Želeo je da dobije pravi projekat i pravi klub. Real Madrid bi bio zainteresovan za njega, znamo koliko je blizak sa Florentinom Perezom",
kaže Loran.

On veruje da postoje mnogo jače konekcije sa klubom sa "Parka prinčeva".

"Maurisio on ima dobre veze i sa Pari Sen Žermenom, bio je njihov igrač, kapiten, voli Pariz kao grad i taj klub. Moglo bi da bude vrlo interesantno, mislim da je projekat atraktivan za svakog menadžera. Mislim da mu je Mančester junajted još negde u glavi, možda zato što je Ole Gunar Solskjer ostao mnogo duže nego što smo svi očekivali, ali bi u Parizu svakako bio visoko na listi kandidata", zaključio je Loran.

Poćetino je bez posla od novembra 2019. kada se razišao sa ekipom Totenhema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.