Pobesneli Kerik, igrači pravili žurku, zna se povod!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobesneli Kerik, igrači pravili žurku, zna se povod!

Žurka...

Mančester junajted je smenio Žozea Murinja, a mišljenja su podeljena nakon njegovog odlaska.

Može se reći da je u klubu više igrača koji su bili srećni njegovim odlaskom, a zna se ko je bio najsrećniji - Pol Pogba.

"Zaj****** se sa pogrešnim fudbalerom", rekao je Pol Pogba nakon odlaska Žozea Murinja.

Pogba je i bio prilično radostan u svlačionici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajteda, sve je izgledalo na žurku, kako je preneo "San", a Majkl Kerik je prvi reagovao i posavetovao Pogbu da niko nije veći od kluba niti će to tako biti.

Ponašanje Pola Pogbe polako počinje da iritira navijače Mančester junajteda, ovo mu definitivno nije trebalo...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bet specijal u svlačionici Junajteda - kada odlazi Murinjo?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2018, 12:12

Definitivni rastanak Žozea Murinja i Mančester junajteda otvorio je Pandorinu kutiju i doveo do toga da iz svlačionice na površinu ispliva prljavi veš, kao znak jasnog nezadovoljstva igrača. Murinjovom otkazu najviše se obradovao Pol Pogba, koji je prvo u minutima po ozvaničenju ove vesti na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.