Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2021, 17:10

Pobednik dana - Emi Martinez: Hej Ronaldo, izvedi ti penal, ako smeš (VIDEO)

Argentinski golman tražio od Kristijana Ronalda da izvede jedanaesterac za Mančester junajted u smiraj susreta na Old Trafordu

Ređaju se pojačanja, troše se basnoslovne svote novca, ali problemi još nisu otklonjeni. Mančester junajted ni sa Kristijanom Ronaldom u svojim redovima nije uspeo da savlada Aston Vilu na svom stadionu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Imao je priliku da u poslednjim trenucima izvuče bod sa bele tačke, ali je ostao praznih šaka. Bruno Fernandes je poslao loptu nebu pod oblake, a pravo je pitanje zašto na crtu Emilijanu Martinezu nije stao Ronaldo. Odgovor se krije u provokaciji sjajnog argentinskog golmana.

Kada je postalo jasno da će Junajted imati priliku da do boda dođe sa bele tačke, nastala je gužva u kaznenom prostoru Vile. Kao da fudbaleri Junajteda nisu mogli da odluče ko će preuzeti odgovornost. Teško je i doneti odluku kada na terenu u istom trenutku imate Ronalda, Fernandesa, Edinsona Kavanija, Pola Pogbu... Bruno je držao loptu u rukama, rešen da nastavi golgetersku seriju sa kreča, ali Martinez je želeo da se odmeri sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

"Ti izvedi penal, ti izvedi penal", uzvikivao je Argentinac i prstom upirao u Kristijana Ronalda.

Na trenutak se učinilo da je Portugalac voljan da mu izađe u susret, ali je brzo odustao, prepustivši odgovornost zemljaku. Bruno, koji je po izlasku Harija Megvajera poneo i kapitensku traku, nije uspeo da ostane pribran, pa je poslao loptu preko gola gostiju. Martinezova genijalna taktika urodila je plodom. Možda ne bi bio te sreće da mu je Ronaldo uslišio molbe.

Ovako je na kraju izrastao u junaka Aston Vile. Pobedu je proslavio plesom pred tribinom sa navijačima Mančester junajteda.

Emi Martinez is an absolutely world-class shithouse and it couldn’t possibly bring me any more joy than it already does.

Here he is taking complete control of Bruno’s mind and body by urging United to let Ronaldo take the penalty. #AVFCpic.twitter.com/cjyzonZxos

EMILIANO MARTINEZ BEGGING CRISTIANO TO TAKE THE PEN I AM DEAD pic.twitter.com/ruAla4RoZs

Emiliano. Martinez. That's the tweet. pic.twitter.com/471dzOupbX

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Golman provocirao Ronalda i "molio" ga da izvede penal VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2021, 11:21

Bruno Fernandeš je imao šansu da u sudijskoj nadoknadi vremena donese bod Mančester junajtedu protiv Aston Vile, ali je promašio jedanaesterac..."Crvenim đavolima" ovo je prvi poraz u Premijer ligi, a jedini gol primili su u 88. minutu, posle kornera...Brzo su dobili šansu da sa "kreča" dođu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.