Po gol na Old Trafordu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po gol na Old Trafordu (VIDEO)

Derbi 36. kola Engleske između Mančester Junajteda i Čelsija završen je 1:1.

Duel na Old Trafordu je vrlo važan po borbu za Ligu šampiona. Junajted nije iskoristio poraz Arsenala od Lestera da pređe "topdžije" i izjednači se sa današnjim rivalom na tabeli.

Huan Mata je uspešno realizovao tečnu akciju domaćina u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 11. minutu za vođstvo.

GOAL!!!

A strong pass by Lukaku and goal, by Juan Mata and Man utd take the lead.

Manchester United 1- 0 Chelsea#MUNCHE pic.twitter.com/CfggkjViqo— SK (@SiddhantKd) 28. април 2019.

Markos Alonso je iskoristio kiks Davida de Hee da vrlo nezgodnu loptu, uz pomoć stative usmeri preko gol linije.

Ozbiljna šansa za Junajteda se desila posle kornera u sudijskoj nadoknadi. Roho je lepo pokušao glavom, ali na isti način je Pedro izbacio loptu sa gol crte. Taj milimetar koji je delio "crvene đavole" od pobede, doneo je gradskom takmacu Sitiju minimalnu pobedu protiv Barnlija.

Junajted je pobedio jednom u poslednjih pet ligaških kola, a u poslednja dva igraju protiv Hadersfilda i Kradifa. Londonski "plavci" će se suočiti sa Votfordom i Lesterom.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.