Pelegrini: Zabrinut sam zbog misteriozne povrede Nastasića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Zabrinut sam zbog misteriozne povrede Nastasića

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini potvrdio je da će Serhio Aguero i Matija Nastasić sigurno propustiti predstojeće utakmice sa Fulamom i Junajtedom, ali i dodao da ga brine misteriozna povreda srpskog reprezentativca.
(FOTO: AP)
Nastasić je propustio već osam utakmica i mislim da će odsustvovati još nekoliko sedmica. Zabrinuti smo zbog njegove povrede, jer ni lekari ne mogu tačno da utvrde šta se dešava. Ima bol u kolenu, ali niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ne može da ustanovi gde tačno. Aguero će sigurno propustiti utakmicu sa Fulamom, kao i meč sa Mančester Junajtedom i tek krajem sledeće nedelje počeće da trenira sa ekipom – rekao je Pelegrini na konferenciji za medije uoči utakmice sa Fulamom.
Utakmica između Mančester Sitija i Fulama igra se u subotu od 16 sati na Etihadu, dok je duel sa Junajtedom na programu u utorak 25. marta na Old Trafordu.
Mančester Siti se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 60 bodova, šest manje od prvoplasiranog Čelsija, ali i tri utakmice manje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.