Papučar?

Izvor: Mondo, 27.Jul.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papučar?

Holandski trener Luj van Gal izjavio je da će 2017. sigurno napustiti kormilo Mančester junajteda i završiti karijeru jer je tako obećao supruzi.

Foto: AP/Jon Super

  Luj van Gal će po isteku ugovora za dve godine otići sa mesta menadžera Mančester junajteda.

On tvrdi da će tako ispuniti obećanje dato suprizi Trus, jer je vreme da se povuče budući da je ostvario sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zacrtano u trenerskoj karijeri.

"Rekao sam joj još kada smo se upoznali da ću prestati sa ovim poslom u 55. godini, a evo - i dalje radim, sledeće nedelje punim 64 godine", rekao je za BBC Van Gal.

On je odbacio mogućnost da eventualno zbog novca ode u Katar.

"Da odem u Katar i zaradim još novca? Ne verujem da ću to učiniti. Morate takođe da uživate i u zajedničkom životu sa suprugom", rekao je Van Gal.

Van Gal važi za jednog od najboljih trenera današnjice, koji je u karijeri vodio Ajaks, sa kojim je 1995. godine osvojio Ligu šampiona, Barselonu, Bajern, AZ Alkmar kao i reprezentaciju Holandije sa kojom je na Mundijalu u Brazilu 2014. stigao do trećeg mesta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.