Panika u Mančester Sitiju: Sterling i Hart pauziraju po mesec dana?!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Mančester Sitiju: Sterling i Hart pauziraju po mesec dana?!

Od ranije je povređen kapiten Vensan Kompani, a uskoro slede mečevi četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena...

Mančester Siti se oprostio od borbe za titulu posle poraza u gradskom derbiju od Mančester junajteda, a mnogo više od samog neuspeha Građane će zaboleti činjenica da su Rahim Sterling i Džo Hart doživeli povrede zbog kojih će najverovatnije odsustvovati po mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana?!

Takve su prve informacije koje stižu s Ostrva, zbog čega su se oglasili svi alarmi na Etihadu! Poznato je da je od ranije povređen i kapiten Vensan Kompani, koji bi takođe trebalo da pauzira oko mesec dana, a sve to pred četvrtfinale okršaje sa moćnim Pari Sen Žermenom. Situacija nije nimalo naivna ni za ekipu, ni za odlazećeg menadžera Manuela Pelegrinija, kojem je juče posle utakmice prekipelo kada se našao u klinču sa reporterom Skaj Sporta.

Naime, kada je voditelj ugledne britanske sportske televizije upitao Čileanca o lošoj formi ekipe, on je pojurio ka svlačionici i usput kratko prokomentarisao:

"Pričam samo o utakmici i ni o čemu više", jasan je bio Pelegrini.

Međutim, ostrvski kritičari i analitičari počeli su da se bave činjenicom da je Mančester Siti dobio samo četiri od ukupno jedanaest mečeva od trenutka kada je zvanično objavljeno da će Pep Gvardiola biti postavljen za novog trenera od juna. Iskusni menadžer Grejem Sunes konstatovao je u programu Skaj Sporta da je upravo ovaj trenutak preokrenuo Sitijevu sezonu i da je sav Pelegrinijev posao uništen upravo pomenutom objavom.

"Pokušao je Manuel da bude profesionalac kakav i jeste, ali jasno je da je duboko u sebi jako povređen zbog svega što se desilo u poslednje vreme. Nemojte da mi kažete da ova objava o dolasku Pepa Gvardiole nije uništila Pelegrinijev rad", smatra Sunes.

Teški dani su pred četvrtoplasiranim Mančester Sitijem, jer su se Vest Hem i Mančester junajted opasno približili, na samo bod zaostatka, dok Sautempton iz prikrajka vreba svoju šansu sa sedme pozicije.

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom igra se 6. aprila na Parku prinčeva od 20.45.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Siti bez Harta i Sterlinga mesec dana

Izvor: B92, 21.Mar.2016

Fudbaleri Mančester Sitija Džo Hart i Rahim Sterglin pauziraće mesec dana zbog povreda. Hartu je početkom drugog poluvremena stradao list noge, dok je Sterling u uvodnim minutima meča povredio preponu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.