Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 09:20

Pale teške reči, žestok sukob fudbalera Junajteda

Fudbaleri Sevilje plasirali su se u finale Lige Evrope pošto su savladali Mančester Junajted, a meč je obeležio i žestok verbalni obračun igrača "crvenih đavola" nakon olako primljenog gola kojim su španci došli do plasmana u veliko finale.
Sevilja je još jednom dokazala da je "specijalista" za Ligu Evrope, došli su do šestog finala od 2006. i prilike za šesti trofej.

Junajted je poveo golom Bruna Fernandeša iz penala u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 9. minutu, izjednačio je Suso u 26, a gol za finale, posle katastrofalne reakcije odbrane Junajteda, postigao je Luk De Jong u 78. minutu.
Jedan od glavnih krivaca za primljeni pogodak bio je Viktor Lindelof. Njegov saigrač Bruno Fernandeš, besan zbog načina na koji je primljen gol, uputio mu je kritiku što se šveđaninu očigledno nije svidelo pa je usledila žestoka verbalna reakcija fudbalera Junajteda. Na sreću, sve se zavšilo samo na "rečima"...
Sevilja će u finalu, u petak, igrati protiv pobednika drugog polufinala između Intera i Šahtjora.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNA SVAĐA CRVENIH ĐAVOLA NAKON SEVILJINOG GOLA ZA FINALE LE: "Od*ebi ku*vo!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020

Pale teške reči...Fudbaleri Sevilje prvi su finalisti Lige Evrope. Oni su u polufinalu u Kelnu savladali Mančester junajted sa 2:1. Crveni đavoli su poveli golom  Fernandeša, izjednačio je Suso, a finale Sevilji osigurao je De Jong...Sevilja će u finalu u petak ponovo u Kelnu igrati protiv pobednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.