Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakleni tandem u napadu Evertona

Britanski mediji prenose da će se Vejn Runi, fudbaler Mančester junajteda, vratiti u Everton, ali i da će klub sa "Gudisona" dovesti i napadača Arsenala Olivijea Žirua.

Navodno je najveći problem bila plata fudbalera "crvenih đavola", a to će biti riješeno tako što će Runi preći u Everton bez obeštećenja, a nastaviće da prima istu platu kao i u Junajtedu, odnosno 250.000 funti nedjeljno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />Runi je karijeru počeo u Evertonu, čiji je ostao navijač i na "Old Trafordu", a u Junajted je prešao prije 13 godina za 26,5 miliona funti.

U Junajtedu je postao najbolji strijelac u istoriji kluba sa 253 pogotka. Ono što ide u prilog ovoj vijesti je da je Žoze Murinjo, menadžer Junajteda, izostavio Runija sa spiska igrača koji u nedjelju putuju na pripreme u Ameriku.

Everton će uz Runija navodno dovesti i napadača Arsenala za 20 miliona funti i njih dvojica će činiti napadački tandem pošto se očekuje da će Romelu Lukaku biti prodat Čelsiju za čak 90 miliona funti.

(Sportklub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.