PSŽ vezuje defanzivca

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ "vezuje" defanzivca

Kako prenosi "Frans Futbol", Parižani ažurno rade na održavanju kostura pred narednu sezonu.

Nedavno smo pisali da je pred novim ugovor na "Parku prinčeva" napadač Edinson Kavani, a sada bi novu saradnju sa "Svecima" mogao da potpiše i desni bek Serž Orije.

Reprezentativac Obale Slonovače uprkos tome što ga bije glas da ima problema sa disciplinom važi za jednog od najboljih desnih bekova u evropskim okvirima.

To dokazuje i interesovanje fudbalskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << giganata poput Barselone, Mančester junajteda, Liverpula, pa i Mančester sitija za njegove usluge.

Ipak, on će po svemu sudeći ostati u francuskoj prestonici, kako je uprava spremna da mu ponudi novi trogodišnji ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.