PSŽ desetkovan, a ne sme da izgubi u Mančesteru!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 22:39

PSŽ desetkovan, a ne sme da izgubi u Mančesteru!

Loše vesti za Tomasa Tuhela.

PSŽ u sredu gostuje Mančester Junajtedu i ne sme da izgubi kako ne bi doveo u pitanje plasman u osminu finala Lige šampiona.

PSŽ je večeras saopštio da su na poslednjem treningu povrede doživeli Mauro Ikardi i Pablo Sarabija i tako se pridružili podužoj listi povređenih na Parku prinčeva.

Od ranije su povređeni Huan Bernat i Julijan Draksler, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali to nije sve pošto su pod znakom pitanja i Tilo Kerer, Markinjos i Lajvin Kurzava.

Na tabeli grupe H, Junajted je prvi sa devet bodova, PSŽ i Lajpcig imaju po šest i vodiće veliku borbu za plasman u osminu finala.

Ako Lajpcig pobedi Bašakšehir, a PSŽ izgubi u Mančesteru, vicešampion Evrope bi praktično ispao već u grupnoj fazi.

Biće uzbudljivo u sredu od 21.00 na Teatru snova, odnosno od 18.55 kada se sastaju Bašakšehir i Lajpcig.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.