PROBLEMI ZA MITRA SVE VEĆI I VEĆI: Srpski napadač otužen za nasilničko ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 13:08

PROBLEMI ZA MITRA SVE VEĆI I VEĆI: Srpski napadač otužen za nasilničko ponašanje

Dobio crveni karton u meču FA kupa protiv Mančester Junajteda.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) saopštila je danas da je optužila igrača Fulama i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića za nasilničko i nedolično ponašanje na meču četvrtfinala FA kupa protiv Mančester junajteda.

U saopštenju FA se podseća da je Mitrović dobio crveni karton, pošto je u 72. minutu uhvatio sudiju Krisa Kavanoa za ruku i uneo mu se u lice. Kavano je prethodno dosudio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << penal za Mančester junajted i pokazao je crveni karton Vilijanu.

FA navodi da je menadžer Fulama Marko Silva takođe optužen za uvredljivo ponašanje prema zvaničnicima utakmice, kao i za nedolično ponašanje. FA je optužila i Fulam zbog nekontrolisanog ponašanja igrača londonskog kluba na meču sa Mančester junajtedom. Mančester junajted je pre dva dana na "Old trafordu" pobedio Fulam 3:1 u meču četvrtfinala FA kupa.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.