PREMIJER LIGA: Remi na Stamford bridžu, Žoržinjo u glavnoj ulozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 21:36

PREMIJER LIGA: Remi na Stamford bridžu, Žoržinjo u glavnoj ulozi

Čelsi i Mančester Junajted igrali 1:1.

Fudbaleri Čelsija i Mančester Junajteda remizirali su 1:1 (0:0) u derbiju 13. kola Premijer lige u meču odigranom na Stamford bridžu, mada Plavci mogu da žale jer su bili bolji rival u utakmici.

Čelsi je od starta imao inicijativu  i pretio Junajtedu, a Odoi je propsutio prvu priliku pošto je De Hea uspeo da odbrani njegov udarac, da bi Ridiger >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 30. minutu pogodio prečku. Pet minuta kasnije je ponovo pretio Odoi, ali je još jednom De Hea dobro intervenisao. Junajted se dolučio na defanzivu i na poluvremneu je ostlao 0:0.

Pet minuta u drugom poluvremenu se igralo kada je Žoržinjo napravio velikiu grešku i otvorio kontru Sanču koji je lako savladao Mendija za vođstvo Junajteda. U 64. minutu je ušao Ronaldo kojeg je Kerik iznenađujuće ostavio na klupi, ali t onije mnogo promenil ostanje stvari jer su se Crveni đavoli i dalje branili. SAm otr iminuta kasnije Čelsi je dobio jedanaesterac jer je Vna Bisaka promašio loptu i udario Tijaga Silvu, a Žoržinjo se sa bele tačke iskupio za grešku i doneo izjednačenje Čelsiju. Krenuli su Plavci potom u totalnu ofanzivu, ali nije bilo promene rezultata, mada je Ridiger u sudijskoj nadoknadi sa pet metara prebacio gol pa je ostalo 1:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.