Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Junajted ponovo kiksnuo, Stouk ‘užickao’ bod (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda, na jednako loš način kao što su startovali u tekućoj sezoni, započeli su i Novu godinu. Ekipa Juanjteda upisala je novu bledunjavu partiju.
U prvom meču Premijer lige u 2015. godini, ekipa Stouka remizirala je sa izabranicima Luja Van Gala, pošto se meč na Britanija Stadionu, završen nerešenim ishodom od 1:1.
U utakmici koja je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << danas u 13:45, Šovkors je doveo domaći tim u vođstvo već u 2. minutu utakmice, nakon odličnog proigravanja Pitera Krauča.
U nastavku susreta Mančester pokušao da preuzme stvari u svoje ruke, ali nije uspeo dalje od izjednačujućeg pogotka koji je bio delo Radamela Falkaa u 26. minutu meča.
Iako je Juanjted imao gotovo sat vremena da reši pitanje pobednika i da se još više približi vodećim timovima, ekipa sa Old Traofrda u tome nije uspela.
Ekipa Stouka je na kraju mogla i do pobede, ali domaći nisu realizovali nekoliko izglednih šansi, a u jednom trenutku su pogodili i stativu gola Juanjteda.

 
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jovetina čarolija štiklom, Tureova bomba i majstorija Lamparda – Siti pobedio Sanderlend (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jan.2015

Siti u spektakularnom meču na svom terenu savladao Sanderlend i izjednačio se sa liderom Čelsijem..Kakva ludnica na Etihadu! Malo je nedostajalo da Mančester Siti napravi još jedan veliki kiks u borbi za šampionsku titulu, ali su na kraju Građani pobedili ekipu Sanderlenda sa 3:2 i na dobar način...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.