POTPUNO ZASLUŽENO: Gvardiola trener meseca Premijer lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 15:47

POTPUNO ZASLUŽENO: Gvardiola trener meseca Premijer lige!

Dominacija Katalonca.

Pep Gvardiola, trener Mančester Sitija najbolji je trener meseca januara u Engleskoj Premijer ligi. Građani su na početku godine vezali šest pobeda, pa je bilo evidentno i pre proglašenja da će to ovog puta biti Katalonac.

Siti je trenutno lider na ostrvu i prvi kandidat za titulu najelitnije lige na svetu. Imaju pet bodova više od prvog pratioca, Junajteda, ta šampionska titula i nije tako daleko.

U januaru su bili bolji od Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brajtona, Kristal Palasa, Aston Vile, Vest Broma i Šefild Junajteda, uz impresivnu gol razliku 16:1!

Takođe, oborili su i rekord od devet pobeda u nizu, plasirali se u finale Liga kupa kao i u četvrtfinale FA Kupa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Totenhem kao poslednji bastion pred naletom Građana

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2021, 14:02

Siti u seriji od 15 pobeda u Engleskoj, a poslednji put je četa Pepa Gvardiola poražena na Ostrvu upravo protiv londonskog tima pre skoro tri meseca. Promo kvota u Mozzartu na pobedu tima iz Mančestera - 1,43..Nezadrživo juriša vojska Pepa Gvardiole i ne deluje da iko može da joj se spreči na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.