Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO POLUDEO: Van Gal pobesneo i napustio konferenciju za medije!

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal prekinuo je svoju konferenciju za medije uoči gostovanja Stouku nakon besnog izlaganja.  

Engleski mediji su prethodnih dana nemilosrdni prema holandskom stručnjaku, brojni su pisali da je njegov odlazak završena stvar, što je očekivano razljutilo Van Gala. 
– Da li iko u ovoj prostoriji ima osećaj da treba da mi se izvini? Niko? To sam se jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pitao. Prema vašim pisanjima, ja sam već dobio otkaz, moje kolege su dobile otkaz i Junajted je već doveo moju zamenu – rekao je Van Gal i nastavio:
– Šta mislite kako se oseća moja supruga, moja deca, moji unuci kada čitaju sve što pišete o meni? Mislite li da posle svega želim da razgovaram sa medijima? Pa ja sam ovde samo zbog pravila Premijer lige, zato što moram da pričam sa vama. Vi ionako izvrćete moje reči i stavljate ih u kontekst koji vama odgovora. Sve što želim jeste da povratim samopouzdanje svojim igračima. Ove nedelje sam se sastao sa svima njima, sa čelnicima kluba i očigledno je da imam podršku u klubu. Jedino u medijima se piše negativno o meni. Pre četiri nedelje smo bili prvi na tabeli i za četiri nedelje možemo ponovo da budemo lideri – rekao je Van Gal i za kraj poručio:  
– Mogu još samo da kažem da sam  fokusiran na utakmicu sa Stoukom. Želim vam srećan Božić i možda Novu godinu ako se vidimo tada. Doviđenja – rekao je Van Gal i napustio salu za konferenciju.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Galov 'pakao' - iz revolta prekinuo pres konferenciju

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015

Holandski stručnjak se teško nosi sa pritiskom...Nije izdržao. Menadžer Mančester Junajteda proživljava jedne od najtežih trenutaka u svojo karijeri...'Paklena atmosfera' se prenela i na konferenciju za medije, gde je Holanđanin bio na udaru novinara, zbog loših partija,koje njegov klub beleži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.