PONOVO NAJBOLJI: De Hea osigurao priznanje Zlatna rukavica

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 09:59

PONOVO NAJBOLJI: De Hea osigurao priznanje ''Zlatna rukavica''

Golmn Mančester na 16 utakmica sačuvao mrežu, a sezone još nije gotova.

Golman Mančester Junajteda David de Hea uspeo je da obezbedi novo priznanje u ovoj sezoni. Španac je osigurao osvajajnje prizanja ''Zlatna rukavica'' u Premijer ligi za golmana koji ima najviše ligaških mečeva bez primljenog gola, a to će mu biti drugi put da osvaja tu nagradu.

Junajted je u subotu savladao Vulvehempton sa 2:0, a De Hei je to bila 16. utakmica u sezoni u kojoj je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sačuva mrežu svog kluba.

Tako je De Hea u najmanju ruku obezbedio deobu priznanja, a da bi bio definitivni pobednik potrebno mu je da do kraja sezone na još jednom meču sačuva mrežu netaknutom. Najbližik De Hei po broju odbrana sa 13 mečeva bez primljenog gola su Alison Beker iz Liverpula, Aron Remsdejl (Arsenal) i Nik Poup (Njukasl).

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.