POKIDAO TETIVU: Junajted oslabljen protiv Sitija u finalu FA kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 12:05

POKIDAO TETIVU: Junajted oslabljen protiv Sitija u finalu FA kupa

Meč je na programu 3. juna.

Fudbaler Mančester junajteda Entoni Marsijal neće igrati u finalu FA kupa protiv Mančester sitija, pošto je povredio tetivu.

Francuski reprezentativac se povredio pre tri dana na meču poslednjeg kola Premijer lige protiv Fulama (2:1).

- Dodatni pregledi su pokazali da je Marsijal pokidao mišiće tetive zbog čega neće igrati na Vembliju - saopštio je Mančester junajted.

Marsijal (29) je ove sezone odigrao 29 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica i postigao je devet golova u svim takmičenjima. Mančester junajted je sezonu u Premijer ligi završio na trećem mestu na tabeli sa 75 bodova.

Klub sa Old traforda je u februaru osvojio Liga kup. Finale FA kupa biće odigrano trećeg juna od 16 sati na stadionu "Vembli" u Londonu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gvardiola menadžer godine u Premijer ligi

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Udruženje menadžera engleskih fudbalskih liga (LMA) proglasilo je Pepa Gvardiolu iz Mančester sitija za menadžera godine u Premijer ligi...Gvardiola je ove sezone odbranio titulu sa Mančester sitijem u Premijer ligi..."Građani" su osvojili petu titulu u poslednjih šest sezona u engleskom prvenstvu...Španski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.