Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Van Persi srušio Sautempton

"Đavoli" su u strašnoj seriji. Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su u gostima Sautempton 2:1 i izbili na treće mesto Premijer lige, sa samo osam bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

Junak meča bio je Holanđanin Robin van Persi, koji je postigao oba gola za tim sa "Old Traforda", u 12 i 71. minutu, dok je jedini gol za "svece" postigao Gracijano Pele, u 31.

Posle očajnog starta, četa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Luja van Gala igra sve bolje, vezala je i peti trijumf u nizu, pa se lakše diše u Junajtedu, dok Sautempton pada. Ekipa koje sa klupe predvodi Ronald Kuman poražena je treći put uzastopno od timova iz vrh.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić igrao je solidno do 70. minuta, a izašao je neposredno pred gol Van Persija, za trijumf gostiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.