PL - Solskjer položio veliki ispit, Rašford očerupao Pevce! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Solskjer položio veliki ispit, Rašford očerupao "Pevce"! (video)

Junajted nastavio niz pobeda od kako je Norvežanin stigao na Old Traford.

Derbi 22. kola engleske Premijer lige odigran je na Vembliju gde je domaći Totenhem poražen od Mančester junajteda sa 1:0.

Krenulo je veoma uzbudljivo pošto je Vinks imao šansu već u devetom minutu, uzvratio je Marsijal deset minuta kasnije, ali nije bilo promene rezultata.

"Pevci" su prvi stigli do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola u 31. minutu kada je Kejn zatresao mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 44. minutu kada je Markus Rašford primio odličan pas Pogbe i ja sjajan način savladao Ljorisa u drugi ugao.

Ekipa Maurisija Poketina krenula je mnogo ofanzivnije u drugom poluvremenu, pa je De Hea morao da interveniše kod udaraca Kejna i Alija. Španac je imao odličnu odbranu i prilikom pokušaja Alderveirelda nakon kornera.

Junajted je potom preuzeo terensku inicijativu i zapretio u dva navrata preko Pogbe, ali promene rezultata nije bilo.

Ponovo je Totenhem krenuo na sve ili ništa, ali Mančester je uspeo da se odbrani i sačuva prednost stečenu pred kraj prvog poluvremena.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić odigrao je čitav meč za ekipu Junajteda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Solskjer čudotvorac: Junajted pobedio Totenhem na Vembliju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019

Jedini strelac u derbiju 22. kola bio je Markus Rašford u 44. minutu...Od kada je Norvežanin Ole Gunar Solskjer seo na klupu Mančester junajteda umesto Portugalca Žozea Murinja "crveni đavoli" ređaju samo pobede. S jednom u kupu protiv drugoligaša Redinga i pet u Premijer ligi vratili su navijačima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Liga 1 - Monaku slađi bod u derbiju Mediterana, debitovao Fabregas! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 00:06

Trener Marseja Rudi Garsija će biti pod još većim pritiskom...Francuska Liga 1 nam je u 20. kolu donela derbi Mediterana između Olimpika i Monaka, u Marseju nije bilo pobednika pošto se meč završio rezultatom 1:1...Ekipa Rudija Garsija je bila pod velikim pritiskom zbog loših rezultata, ali to...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.