PL - Luka bolji od Mitra, Fulam zakucan na dno! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 18:04

PL - Luka bolji od Mitra, Fulam zakucan na dno! (video)

Duel reprezentivaca Srbije pripao vezisti.

U šestom kolu engleske Premijer lige, fudbaler Kristal Palasa savladali su u gostima Fulam sa 2:1.

Duel dvojice reprezentativaca Srbije, Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića, pripao je vezisti koji je posle dužeg vremena zaigrao od prvog minuta u ekipi Roja Hodžsona.

Uprkos blagoj terenskoj inicijativi Fulama, "orlovi" su stigli do vođstva već u osmom minutu kada je Ridevald zatresao mrežu domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe na asistenciju Zahe.

Upravo je bivši fudbaler Mančester junajteda osigurao pobedu Kristal Palasu, igrao se 64. minut kada je hitronogi fudbaler savladao Areolu i povisio na 2:0.

Domaćin je u 86. minutu ostao sa igračem manje na terenu pošto je isključen Kamara, i pored toga uspeo je da stigne do pogotka u petom minutu nadoknade vremena preko Toma Kirnija, ali više od toga nije mogao.

Fulam se nakon novog poraza nalazi na poslednjem mestu Premijer lige sa jednim osvojenim bodom, dok je Palas peti sa 10 bodova.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljen Fulamov košmar, Palas slavio na "Kotidžu"

Izvor: RTS, 24.Okt.2020

Fudbaleri Fulama doživeli su novi poraz u Premijer ligi, pošto su u utakmici šestog kola na svom terenu izgubili od Kristal Palasa 2:1. . Zvuči neverovatno, ali Fulam je bio bolji rival na utakmici na "Krejven kotidžu". Ponovo je neefikasnost skupo koštala ekipu Skota...

Nastavak na RTS...

MILIVOJEVIĆU SRPSKI DERBI: Kristal Palas zakucao Mitrovićev Fulam za dno tabele (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2020

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su Fulam sa 2:1, u šestom kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.