Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADA REKORD: Jedan od najboljih fudbalera sveta stiže u Mančester Junajted (VIDEO)

Antoan Grizman ovog leta napušta Atletiko Madrid, i naredne sezone bi trebalo da bude jedan od nosilaca igre Mančester Junajteda.
Grizman već dve godine figurira kao pojačanje Mančester Junajteda, ali su, prema pisanju portala “Independent”, tek na inicijativu Žozea Murinja čelnici tima sa Old Traforda prelomili i pristali na uslove koje traži Atletiko.
Cena? Sto miliona funti, čime bi nadmašio sumu koju je Junajted dao za Pola Pogbu pred početak ove sezone. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Junajted bi tako nastavio sa dovođenjem velikih imena na “Teatar snova”, pošto bi nakon Ibrahimovića, Mhitarijana i Pogbe, Grizman bio četvrti fudbaler svetskog kalibra koje je pojačao ekipu Žozea Murinja.
Smeši nam se veselo leto, pogotovo ako se uzme u obzir da “Jorgandžije” žele da vrate Dijega Koštu u ekipu, nakon što je reprezentativac Španije ušao u sukob sa trenerom Konteom i ostatkom svlačionice Čelsija. 
(Youtube/Teo CRi)
The post PADA REKORD: Jedan od najboljih fudbalera sveta stiže u Mančester Junajted (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Murinjo našao novog levog beka i ne košta puno!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017

Portugalac ima novu metu...Mančester junajted pomno prati razvoj levog beka Seltika Kjirona Tirnija, prenose engleski mediji...Navodno, Žoze Murinjo prati 19-godišnjeg fudbalera poslednjih nekoliko meseci i skauti Junajteda su mu preneli pozitivne utiske...Još uvek nije poznato da li bi Junajted...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.