Ovako bi izgledala ekipa  Arsenal-Mančester Junajted (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako bi izgledala ekipa Arsenal-Mančester Junajted (foto)

Ovih 11 fudbalera bi činili taj tim, u izboru Pola Mersona.

U susret predstojećem velikom derbiju Premijer lige, nekadašnji engleski fudbaler, koji sada radi kao stručni konsultant na sportskim televezijama, izabrao je idealan tim sastavljen od fudbalera ova dva giganta.

S' obzirom da se 'Đavoli' nalaze u boljoj formi, okosnicu ovog sastava čine upravo fudbaleri tog kluba.

Na golu bi bio David De Hea, koji je posle problema na startu sezone, zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje mesto u timu i dokazao da je jedan od najboljih golmana na planeti.

Odbranu bi činila 3 fudbalera Mančestera koji igraju u veoma dobroj formi od samog početka šampionata i to Mateo Darmijan na desnom beku, Dejli Blind na levom, dok bi štoperski tandem činili Kris Smoling i fudbaler 'Tobdžija' Loran Koščijelni.

Na sredini terena bi bili Morgan Šnajderlin, Fransis Kokelan, ofanzivni vezni Huan Mata po levoj strani, Aleksis Sančez po desnoj, i Vejn Runi iza centarfora.

Po Mersonovom mišljenju najbolji centaror iz ove dve ekipe je Antoni Marsijal.

Ahead of our commentary on Sunday, here's our #Arsenal/#MUFC XI. Who would you pick? http://t.co/oflrrHXzMY pic.twitter.com/M5AmP9g6tU

— BBC 5 live Sport (@5liveSport) October 2, 2015
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.