Otkud sad ovo Englezima? Junajted našao novog Matića - još jedan Srbin?!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2020, 00:32

Otkud sad ovo Englezima? Junajted našao ''novog Matića'' - još jedan Srbin?!

Ovo niko nije očekivao ovog leta, teško je poverovati.

Zanimljivu, čak i senzacionalnu informaciuju objavio je večeras engleski tabloid ''San'', sa srpskim fudablerom u glavnoj ulozi.

U pitanju je bivši vezista Crvene zvezde Uroš Račić, aktuelni član španske Valensije, a prema informacijama pomenutog medija, on je želja Mančester junajteda ovog leta!

U tekstu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ga predstavili kao ''novog Nemanju Matića'' koji bi u perspektivi mogao da preuzme njegovu ulogu.

Međutim, Račić se tek vratio u Valensiju sa pozajmice iz Familikaa, gde je imao odličnu minutažu i pokušava da se izbori za mesto u ekipi kluba sa ''Mestalje''. Englezi tvrde da je Junajted spreman da za srpskog defanzivnog vezistu izdvoji 28 miliona funti, uz podsećanje da je Račićeva klauzula 92 miliona funti za nesmetan odlazak iz Valensije.

Sve ovo lepo zvuči, ali utisak je da bi Račić najpre trebalo da se izbori za značajniju ulogu u Valensiji, pa ako u tome uspe, onda ni Premijer liga nije ''nemoguća misija''.

Račić ima 22 godine, a 2018. je iz Crvene zvezde za 2.2 miliona evra prešao u Valensiju.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.