Otkriveno - Ovo je razlog za Liverpulov nagli pad!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Ovo je razlog za Liverpulov nagli pad!

Izgleda da plan urodio plodom.

Fudbaleri Liverpula doživeli su poraz u 28. kolu Premijer lige od Votforda i tako je san o sezoni bez poraza završen.

Do duela na "Vikaridžu" vezali su 27 mečeva bez poraza u šampionatu, samo su jednom "kiksnuli", kada su remizirali sa Mančester junajtedom u prvom delu sezone, te su dakle upisali 26 pobeda.

Imaju i pored poraza 22 boda prednosti u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Siti, mada bi "Građani" mogli da im priđu na -19, ukoliko slave u susretu 28. kolo, ali je jasno da je trka za titulu već neko vreme gotova.

Postoji mogućnost da je proslave baš na "Etihadu", više OVDE.

Navijači su na društvenim mrežama došli do zaključka da je do poraza došlo zbog pisma koje je Jirgen Klop nedavno dobio.

Mesi je "fiks" dana, razloga je 26!

Preneli smo, mladi Dara, inače navijač Mančester junajteda, je poslao pismo nemačkom stručnjaku, u kojem ga je ljubazno zamolio Klopa da izgubi neku utakmicu, jer su navijači "Đavola", pa i on sam, veoma tužni zbog sjajnog niza koji su napravili "Redsi".

Klop mu je odgovorio da jednostavno ne može da mu usliši molbe, ali izgleda da se predomislio.

Nakon pisma koje je mali Dara poslao, stvari su se promenile.

"Redsi" su jedva dobili Vest Hem, pritom su ih i "pustili" da im daju dva gola, kao što je mladi Dara i tražio, a onda je sinoć usledio debakl protiv Votforda, kojim je ugašen san o sezoni bez poraza u Premijer ligi.

Znali smo da je Jirgen Klop veliki čovek, ali navijači Liverpula se ne bi složili sa njim da je mladom Dari trebalo uslišiti želje.

Šalu na stranu, Liverpul u svakom slučaju igra istorijsku sezonu, čini se da ih jedino korona virus može sprečiti da prekinu post od 30 godina bez trofeja u PL.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul je pao, sada je meta na leđima "Nebeskoplavih"!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

"Redsi" su doživeli prvi poraz u Premijer ligi tek nakon 27 odigranih kola...Vezali su 27 mečeva bez poraza, od toga su samo jednom remizirali...Fudbaleri Liverpula su na više načina ispisali istoriju Premijer lige, ali jedno im neće poći za rukom, a to je da ponove uspeh Arsenala i ostanu neporaženi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.