Otkriveno - Evo šta se zaista dogodilo na treningu Mančester junajteda! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Evo šta se zaista dogodilo na treningu Mančester junajteda! (video)

Odnos Pola Pogbe i Žosea Murinja danas je dobio novu stranicu, evo šta se zaista desilo.

Preneli smo danas dešavanja sa jutarnjeg treninga "Crvenih Đavola", prvog treninga nakon poraza od Derbija u trećem kolu Liga kupa.

Pol Pogba je taj meč presedeo na tribinama, a nakon duela u minulom kolu Premijer lige i remija sa Vulvsima, oduzeta mu je i uloga zamenika kapitena.

Situacija je, čini se, sve gora između Francuza i Portugalca, a o tome svedoče i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slike sa današnjeg treninga. Više o tome u nastavku.

Sada je otkriveno i šta je zapravo Murinjo rekao Pogbi na treningu.

Murinja je zanimalo šta je to Pogba objavio na "Instagramu" tokom sinoćnjeg duela na "Old Trafordu" protiv Derbi Kauntija.

Upitao je jednog od svojih saradnika, Džona, šta je to Pogba postavio na pomenutoj društvenoj mreži, a nakon što je dobio odgovor usledili su ledeni pogledi.

Inače, Pogba je tokom utakmice postavio "stori", na kojem se sa saigračima Lukom Šoom i Andreasom Pereirom vidno dobro zabavlja.

A onda, nakon čitave situacije na treningu, postavio je i sliku sa novom minđušom, u pitanju je "emodži" koji se plazi, mnogi su to protumačili kao direktnu poruku Murinju.

🧐 A CLOSER LOOK! 🧐

It looks like Jose Mourinho wasn't too happy with Paul Pogba's Instagram post last night...👀

A look back at their relationship: https://t.co/F0wvfdwoTx pic.twitter.com/7YfegyToCi

— Sky Sports News (@SkySportsNews) 26. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bugarin o sukobu Pogbe i Murinja: Odrasli ste, rešite to u svlačionici

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 17:28

Bivši bugarski fudbaler Dimitar Berbatov označio je probleme u Mančester junajtedu kao sukob dveju sujeta...S jedne strane je zvezda ekipe Pol Pogba, a sad druge menadžer Žoze Murinjo...Junajted je za vikend kiksnuo protiv Vulverhemptona remijem 1:1, vidni su problemi u igri "Crvenih đavola" i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.